EXERCISES ON CIVIL PROTECTION MODULES, TECHNICAL ASSISTANCE AND SUPPORT TEAMS AND EUROPEAN UNION CIVIL PROTECTION TEAMS 2015-12016

European cooperation in disaster prevention, preparedness and response.

Reguli de siguranta in caz de canicula, cutremur, inundatii, temperaturi scazute

Activitati - FUNDATIA CENTRUL NATIONAL APELL PENTRU MANAGEMENTUL DEZASTRELOR

Activitati - FUNDATIA CENTRUL NATIONAL APELL PENTRU MANAGEMENTUL DEZASTRELOR

Cautare
Отиване към съдържанието

Главно меню

Activitati

Proiecte incheiate

1. Proiect Infrastructura Critica
„Managementul planurilor de interventie si contingenta pentru infrastructura critica la nivel regional, utilizând sisteme informatice de gestiune si evaluare a riscurilor, pentru îmbunatatirea procesului de luare a deciziilor la nivelul autoritatilor publice locale”
Mai multe detalii...

2.
Proiectul DENATEH
În România, proiectul CEEX nr. 303/2006, "Reducerea vulnerabilităţii şi combaterea consecinţelor dezastrelor naturale şi tehnologice, în sprijinul comunităţilor locale" - DENATEH are ca primă componentă implementarea programului APELL în România, APELL-RO.
Mai multe detalii...

Studii

Studiu de caz - Rosia Montana
În cazul proiectului Roşia Montană, Planul de prevenire a deversărilor şi pregătire pentru situaţii de urgenţă a fost realizat conform cerinţelor programului APELL pentru minerit şi este încorporat în politicile de management şi în procesele existente, constituind baza planului de urgenţă intern.
Mai multe detalii...


APELL pentru minerit in Romania
Necesitatea implementării acestui ghid în industria minieră din România este subliniată de regresul vizibil pe care l-a înregistrat industria minieră începând cu anul 1990.
Mai multe detalii...

Cursuri

FUNDAŢIA CENTRUL NAŢIONAL APELL PENTRU MANAGEMENTUL DEZASTRELOR în colaborare cu S.C. OCON ECORISC S.R.L., companie care oferă servicii de consultanță în domeniul protecției mediului și managementului situațiilor de urgență, (Certificat de înregistrare în Registrul Naţional al elaboratorilor de studii pentru protecţia mediului poziţia nr. 105) organizează

Cursuri de pregătire în domeniul SEVESO

Structurate pe 4 module de curs de câte 2 zile, Grupe - 15-20 persoane.
Module de curs
Modul 1 - Principii şi metode pentru analiza şi evaluarea riscurilor tehnologice în contextul directivelor Seveso.
Modul 2 - Realizarea si implementarea politicilor pentru prevenirea accidentelor industriale majore. Dezvoltarea sistemelor de management al siguranţei, analize sistematice de risc.
Modul 3 - Planuri de urgenţă internă, realizare, implementare şi testare. Comunicarea riscului către populaţie.
Modul 4 - Planuri de prevenire şi combatere a poluărilor accidentale, realizare, implementare şi testare. Comunicarea riscului către populaţie
Se va emite certificat de absolvire eliberat de S.C. OCON ECORISC S.R.L. si Fundaţia Centrul Naţional Apell pentru Managementul Dezastrelor.

Proiecte in derulare

Назад към съдържанието | Назад към главното меню