EXERCISES ON CIVIL PROTECTION MODULES, TECHNICAL ASSISTANCE AND SUPPORT TEAMS AND EUROPEAN UNION CIVIL PROTECTION TEAMS 2015-12016

European cooperation in disaster prevention, preparedness and response.

Reguli de siguranta in caz de canicula, cutremur, inundatii, temperaturi scazute

Sponsorizari Impozit 20% - FUNDATIA CENTRUL NATIONAL APELL PENTRU MANAGEMENTUL DEZASTRELOR

Sponsorizari Impozit 20% - FUNDATIA CENTRUL NATIONAL APELL PENTRU MANAGEMENTUL DEZASTRELOR

Cautare
Отиване към съдържанието

Главно меню

Sponsorizari Impozit 20%

Donati 20% din impozitul pe profit
Fiti sustinatorul programelor noastre si alegeti sa directionati 20% din impozitul pe profitul datorat statului catre Fundația CN APELL - RO.
Codul Fiscal va permite acest lucru, iar donatia dumneavoastra nu va costa nimic.
Potrivit art.8 din Legea nr. 32/1994 privind sponsorizarea, persoanele fizice sau juridice romane care efectueaza sponsorizari beneficiaza de reducerea bazei impozabile cu echivalentul sponsorizarii, in conditiile legii.
Potrivit art. 21 alin. 4 lit. p) din Codul Fiscal, contribuabilii care efectueaza sponsorizari potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind Sponsorizarea scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente in limita minima precizata mai jos:
3‰ din cifra de afaceri;
20% din impozitul pe profit datorat.
Procedura este simpla: se calculeaza suma aferenta celor 20% din impozitul pe profit al companiei si se incheie un contract de sponsorizare cu Fundația CN APELL - RO. Cheltuielile sunt deductibile, deci costurile pentru companie sunt zero.
Exemplu: O societate realizeaza profit de 1.000 lei

Impozitul pe profit datorat statului: 100.000*16/100=160 lei
20% din impozitul pe profit datorat: 160*20%=32 lei (valoarea deductibila a sponsorizarii)

Sponsorizarea este total deductibila din impozit, daca se incadreaza in limitele impuse de codul fiscal (sa nu fie mai mare de 3‰ din CA si 20% din impozit).
Directionati 20% din impozitul pe profitul companiei dumneavoastra catre Fundația CN APELL - RO, prin incheierea unui Contract de Sponsorizare.
Echipa CN APELL -RO va sta la dispozitie la Tel./Fax: 004 0264 315464, cnapell@apell.ro cu informatii, cu formulare si orice alte detalii pe care le considerati necesare pentru a va decide in favoarea organizatiei noastre.

VA MULTUMIM !

PARTENERI

                            

   

Назад към съдържанието | Назад към главното меню