Donati 20% din impozitul pe profit

Fiti sustinatorul programelor noastre si alegeti sa directionati 20% din impozitul pe profitul datorat statului catre Fundația CN APELL - RO. Codul Fiscal va permite acest lucru, iar donatia dumneavoastra nu va costa nimic. Potrivit art.8 din Legea nr. 32/1994 privind sponsorizarea, persoanele fizice sau juridice romane care efectueaza sponsorizari beneficiaza de reducerea bazei impozabile cu echivalentul sponsorizarii, in conditiile legii. Potrivit art. 21 alin. 4 lit. p) din Codul Fiscal, contribuabilii care efectueaza sponsorizari potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind Sponsorizarea scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente in limita minima precizata mai jos: 3‰ din cifra de afaceri; 20% din impozitul pe profit datorat. Procedura este simpla: se calculeaza suma aferenta celor 20% din impozitul pe profit al companiei si se incheie un contract de sponsorizare cu Fundația CN APELL - RO. Cheltuielile sunt deductibile, deci costurile pentru companie sunt zero.

Exemplu: O societate realizeaza profit de 1.000 lei
Impozitul pe profit datorat statului: 100.000*16/100=160 lei 20% din impozitul pe profit datorat: 160*20%=32 lei (valoarea deductibila a sponsorizarii)

Sponsorizarea este total deductibila din impozit, daca se incadreaza in limitele impuse de codul fiscal (sa nu fie mai mare de 3‰ din CA si 20% din impozit). Directionati 20% din impozitul pe profitul companiei dumneavoastra catre Fundația CN APELL - RO, prin incheierea unui Contract de Sponsorizare. Echipa CN APELL -RO va sta la dispozitie la Tel./Fax: 004 0264 315464, cnapell@apell.ro cu informatii, cu formulare si orice alte detalii pe care le considerati necesare pentru a va decide in favoarea organizatiei noastre.